Trainings weekend Kijk (je) in jezelf

Trainings weekend Kijk je in jezelf

Lieve mensen,

Wij, Annemieke Kobes ( medium ) en Astrid Götz ( psycho-energetisch therapeut ) gaan een trainings weekend verzorgen op Landgoed Morgenstern te Barchem, op 10, 11 en 12 juni 2022. Dit zal zijn van vrijdagmiddag 13.00 uur, tot en met zondagmiddag 16.00 uur.

Het thema van dit weekend is Kijk- (je) in jezelf, en is bedoeld voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en dichter bij haar/zijn gevoel wil komen.

klik hier om aan te melden via facebook pagina

De tijd waarin wij leven is heel bijzonder. Er zijn veel dingen gaande, zowel in het universum als op aarde, en steeds meer mensen hebben de behoefte om dichter bij zichzelf te komen om op deze manier alles uit het leven te halen en weer verbindingen aan te gaan met zichzelf en anderen.

Er zijn ook veel mensen die vast lopen op diverse vlakken in hun leven. Dit kan zijn op relationeel-, mentaal-, fysiek-, of op het gebied van werk. Ineens merk je dat het niet meer “past “, je zit als het ware niet meer lekker in je vel. Je wilt veranderen, maar weet niet zo goed hoe. Dat is ook lastig wanneer je al jaren hetzelfde doet, en als het ware een weg in je brein hebt geslepen die bekend en vertrouwd is. Vaak is deze weg als jong kind ontstaan, uit een kinderlijk brein, en is bij een volwassene helemaal niet meer passend. Wanneer er een moment komt “dat het niet meer gaat”, knelt het kinderlijk brein in de handelingen van de volwassene. Maar hoe zorg je er vervolgens voor dat je de juiste ( volwassen ) weg inslaat en je gaat handelen naar je gevoel? Of, je hart en je hoofd in evenwicht brengt, de balans terugvindt?

Wij hebben daarvoor samen , elk op ons vakgebied, onze krachten gebundeld en bieden een mooi programma aan in een schitterende omgeving.

Annemiek gaat met oefeningen en als medium het hoger bewustzijn aanspreken. Mede door het gebruik van klankschalen wordt gestreefd naar een zo goed mogelijk evenwicht.

Astrid spreek het onderbewustzijn aan waardoor de diepere lagen in het onderbewuste bereikt kunnen worden.

De training vindt plaats op Landgoed Morgenstern, ( www.morgenstern.nl ) vlakbij de Lochemse berg. Het landgoed heeft een bijzondere oorsprong en is erg idyllisch. De accommodatie is architectonisch zeer aantrekkelijk en avontuurlijk, door de aparte en natuurlijke vormen en materialen die overal zijn gebruikt. Er kan gedurende het hele weekend gebruikt gemaakt worden van het indoor zwembad en de sauna. De kamers ( een- of twee persoons naar wens) hebben allen een toilet en douche en een heerlijk Auping bed. Er worden drie biologische maaltijden per dag geserveerd en met allergieën of dieetwensen kan rekening gehouden worden, mits van tevoren tijdig opgegeven.

De kosten van dit heerlijke en inzicht gevende weekend zijn 595 euro, inclusief alle maaltijden, de overnachtingen, de training zelf en gebruik van zwembad en sauna. ( Alcoholische )- drankjes zijn voor eigen rekening.

Voor opgave : Annemieke Kobes, tel. : 06-53980902

Of meld je aan via Facebook :Annemieke Medium of Instagram: Thetouchofthesoul,medium. Of www.thetouchofthesoul.nl

Opgeven voor 1 april . Zelf zorgdragen voor annuleringskosten.

Wij zien jullie graag tegemoet op ons trainingsweekend,

Met een warme groet, Annemieke en Astrid

Schrijf een bericht

*